Toimiva SSL-sertifikaatti Halpa SSL-sertifikaatti

Miksi ssltoimii? EV-sertifikaattien myöntämiseen liittyy toinen säännöstö ja se koskee myöntäjäauktoriteettia, jolla on oikeus myöntää EV-sertifikaatti. Kaikki EV-sertifikaatteja myöntävät CA:t auditoidaan ensin. Edeltä on helppo nähdä mistä syystä vihreän selaimen osoitekentän aktivoiva EV sertifikaatti on niin arvostettu. EV sertifikaattien myyntimäärät ovatkin kasvaneet. Sinulle on: EV-varmenne. Huomaathan myös, että jo muutenkin edulliset hintamme ovat vieläkin matalammat kun ostat varmenteen useammaksi vuodeksi heti.

Organization Validation (OV) SSL-varmenteet. Organization Validation (OV) SSL varmenteet myönnetään vain kun sertifikaatin hakija omaa kiistattoman hakemaansa URLiin. CA myös tutkii yrityksen tietyllä tarkkuudella. OV-SSL sertifikaatin organisaation tiedot näkyvät myös sertifioinnin osoituksena kun osoitekentän lukkoa klikataan. Tämä seikka on surfaajalle myönteinen lisäturva, että käyttäjä on tekemisissä oikean tahon kanssa tätä verkkosivua käyttäessään. OV-varmenteen saaminen kestää yleensä muutaman päivän, mutta jos kaikki dokumentaatio on heti valmiina auktoriteetille heti haun yhteydessä, saaminen saattaa tapahtua jopa reilussa 24h sisällä.

Millä tavoin https toimii? SSL:n yhteys varmistaa, että data, kun se pannaan matkaan web-selaimestasi web-palvelimeen, pysyy turvassa hakkereilta tai tahoilta, jotka ehkä yrittävä vakoilla taikka varastaa tiedon. sslon jo suuri alan standardi ja sitä käyttävät miljoonat webasivustot tarkoituksenaan suojella ja turvata salaiset tai yksityiset tiedostonsa, kun ne lähetetään verkon yli verkkosivuilta käyttäjän verkkoselaimeen. Yksi yleisimmistä perusteista hyödyntää SSL-varmenteita ja ylipäätään SSL-yhteyttä on verkkokauppa. Yleinen toinen syy käyttää suojausta on myös sisään kirjautumisen suojaaminen.

Transport Layer Security

Mimmoisia eri ssl-varmenteita sitten on saatavilla ja mitä eroja niissä on? SSL varmenteita käyttävien yhteisöjen määrä on viime aikoina lisääntynyt ja SSL-varmenteiden räjähtäneeseen käyttöön on useita syitä: kun jotkin sivustot käyttävät SSL-varmenteita tuottaakseen luottamuksellisen yhteyden (kryptauksen) , jotkin sivustot haluavat https-yhteyden avulla luoda luotettavuutta ja luottamusta ja ne haluavat osoittaa sen SSL-sertifikaatilla.

Minkä takia palvelimella on syytä olla SSL sertifikaatti. Wikipedia sen sanoo: Verkkokauppaa varten hyödyllinen ominaisuus on SSL sertifikaatti, joka suojaa asiakkaan ja verkkokaupan välisen liikenteeseen." Myös muun trafiikin mm. sivustosi sisäänkirjautumislomakkeen, sähköpostipalvelimen, kaiken liikenteesi nettikahvilassa jne jne. Normaali yhteys jo tänä päivänä, esim. Googlen suosittelemana, olisi juuri ssl. ssl lisää turvan kirjautumiseen, silloin kun verkossa annetaan käyttäjätunnus ja lisäksi salasana. Kirjautuminen tapahtuu käytännössä jokaisella suomalaisella verkkosivulla ainakin silloin kun sitä ylläpidetään ja sen tähden toimiva varmenne on niin tärkeä osa jokaisen organisaation turvaa.


There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki